ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Παρακολουθήστε την θεωρία με ένα click!

Εκμεταλλευτείτε την αυτονομία που προσφέρει το e-learning (τηλεκατάρτιση) και παρακολουθήστε την θεωρητική κατάρτιση του Voucher Τουρισμού 80 ωρών από την άνεση του σπιτιού σας.

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης elearn.edisinet αναπτύξτε τις επαγγελματικές δεξιότητες σας Online από το χώρο σας, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει σε μια από τις 7 ειδικότητες του προγράμματος.

Η τηλεκατάρτιση αποτελεί μια ευέλικτη μέθοδο εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, αφού ενισχύει την αυτονομία του εκπαιδευόμενου καθώς ο ίδιος μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά μαθήματα σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνεί άμεσα τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους άλλους εκπαιδευόμενους

Η EDISINET AE συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών με την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας σε θέματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ανέπτυξε την ηλεκτρονική πλατφόρμα elearn.edisinet.gr με χρήση της οποίας οι εκπαιδευόμενοι σε όλη την Ελλάδα μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάριά τους ζωντανά, μόνο με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ο οποίος διαθέτει σύνδεση ΙΝΤΕRNET και ακουστικά.

Η Πλατφόρμα elearn.edisinet.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Στόχος της είναι η υποστήριξη της υπηρεσίας Ασύγχρονης & Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και η ενίσχυση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Η πρόσβαση στην Πλατφόρμα γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι μπορούν να βρίσκονται στο σπίτι ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο.

Πλεονεκτήματα της τηλεκατάρτισης:

  • Παρέχει το πιο αποτελεσματικό και σύγχρονο περιβάλλον στο χώρο της εκπαίδευσης από απόσταση με δομημένη διαχείριση της συνομιλίας και ζωντανό βίντεο
  • Παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία ακόμα και σε μη εξοικειωμένους χρήστες, δημιουργώντας μια θετική και ευχάριστη εμπειρία συμμετοχής στην εικονική αίθουσα.
  • Παρέχει γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση από διάφορες συσκευές καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για άμεση και ολοκληρωμένη επικοινωνία.
  • Παρέχει εύκολη και γρήγορη εξοικείωση των συμμετεχόντων με την πλατφόρμα.
  • Έχει χαμηλές απαιτήσεις εξοπλισμού και σύνδεσης ΙΝΤΕRNET.

 

Μπείτε στην πλατφόρμα της Τηλεκατάρτισης

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditDigg thisEmail this to someone